Fogfria industrigolv med unika egenskaper

EU Plast har sedan starten 1987 installerat fogfria industrigolv inom de allra flesta branscher. Eftersom härdplastgolv kan förses med olika och unika egenskaper, så kan vi i de allra flesta fall lösa de problem som finns på det befintliga industrigolvet. Det är viktigt att utreda vad det nya industrigolvet skall klara för belastningar. Industrigolvet behöver ett ordentligt underarbete för att installationen ska bli lyckad. Vidare behövs rätt valt golvsystem och då kan vi garantera att ert nya industrigolv kommer fungera över lång tid. Vid större entreprenader utför vi alltid en ettårs uppföljning, där eventuella skador och problem dokumenteras och åtgärdas. Läs gärna mer om hur vårt erbjudande och arbete ser ut inom industrigolv nedan.  Samtliga våra industrigolv finns samlade under sidan Golvsystem för industrin. Kontakta oss för mer information om våra industrigolv.

Hur vi jobbar med industrigolv

Installation

Installationen av industrigolvet föregås av flera olika steg. Vikten av rätt underarbete för att säkerställa att det nya industrigolvet skall fungera över lång tid.  Här presenterar vi några av momenten.

Service och underhåll

EU Plast erbjuder våra kunder ett fortsatt ansvarstagande av våra installationer. Vid önskemål utbildar vi er städpersonal. Vi kan med rätt utrustning och med vår erfarenhet många gånger återställa golv som upplevs som omöjliga att få rena. Vid större entreprenader utför vi alltid en ett års uppföljning, där eventuella skador och problem dokumenteras och åtgärdas.

Vi erbjuder också en service där vi tar ett totalansvar för installerade industrigolv. Servicen syftar till att ni som kund ska känna trygghet i att era golv håller den nivå som ni önskar. Normalt besiktigar vi golvytorna två gånger per år. Eventuella skador dokumenteras och åtgärdas omedelbart om det är genomförbart. Områden som uppvisar stort slitage dokumenteras och ett åtgärdsförslag lämnas.

Fördelarna med besiktningsservicen är många:

  • Trygghet i att golven håller rätt nivå
  • Förebygga större framtida kostnader
  • Er städ/skötselpersonal är uppdaterad
  • Fortsatt kontakt med ansvarig entreprenör
  • Problemfrihet

Industrigolv för olika verksamheter

Hitta rätt golv som fungerar i just er verksamhet.

Vanliga golvsystem för industrin

Här presenterar vi våra vanligaste fogfria golvsystem för olika områden. Eftersom vi samarbetar med de flesta stora internationell producenterna kan vi i de allra flesta fall möta de krav som finns i varje unikt projekt.

För att möta just Era krav så kommer vi gärna förbi för en gratis golvbesiktning. Boka ett möte här.

Utvalda referensuppdrag